dimarts, 23 de juny del 2009

Recomanació



Ens fa molta gràcia que el segon dels post d'aquest bloc sigui una recomanació de lectura. Però no és una recomanació d'una lectura qualsevol i és que nosaltres no som d'aquest parer. Sempre hi ha d'haver quelcom que ens permeti dir, explicar,... el perquè recomanem el que recomanem.


En aquest cas, deia, ens fa molta gràcia i molta il·lusió recomanar el llibre "L'estendard del cavaller" d'Adrià Bofarull Solé. Recomanem el llibre per diversos motius. El primer és que és un llibre d'aventures molt ben escrit, prova d'això és que és el Premi Ramon Muntaner 2008.


El segon motiu és que les aventures que hi trobareu es situen a la Girona del segle XIV a on el protagonista de la novel·la descriu diferents espais que encara es poden veure a la nostra ciutat i desenvolupa amb imaginació el que era o devia ser la ciutat de Girona en aquest segle. Una ciutat, explica l'autor, que en aquells temps viu una situació tensa, doncs el comte d'Empúries vol conquerir la ciutat i és a punt d'esclatar una guerra en que Arnau, el protagonista de la història, hi jugarà un paper important.


Finalment recomanem aquest llibre perquè l'Adrià, a part de ser i estem segurs que serà un gran escriptor, és un usuari freqüent de la nostra biblioteca tot i que últimament amb la feinada que li suposa estudiar arquitectura, no te temps per massa coses més. Esperem, però, que segueixi trobant els seus espais i moments per escriure i que aviat, després de "L'estendard del cavaller" poguem, nosaltres com a lectors, seguir gaudint de les seves novel·les.
Visiteu la web de columna jove a on es parla del llibre:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada