dimecres, 9 de setembre del 2009

Novetats Juvenils



Hola a tots/es de nou.




Superat el període de vacances, tot apunt per tornar a començar un curs que es preveu complicat o no tant com ho han estat els altres. Des d'aquí ànims i endavant, som-hi que no ha estat res.


Durant aquests dies recordarem els viatges, les estones de sol i platja i les trobades amb amics i amigues, els noviets i novietes d'estiu,.... i ens morirem de nostàlgia. Hem d'animar-nos el més aviat millor i per això, des de la biblioteca us oferim dos llibres de novetat del mes de setembre que segur que us faran passar bons moments i us treuran d'aquest estat depressiu post-vacacional.




Primer de tot us volem recomanar, molt recomanat, un llibre titolat "Tot per una noia" de Nick Hornby de l'editorial Empúries. Cal dir, abans de res que l'autor ha tractat sempre l'adolescència dels homes i en aquest cas ens trobem davant d'una novel·la realista, ple de referències contemporànies i immers en un món que ens resulta molt proper. "Tot per una noia" és una novel·la intel·ligent i sensible, plena de moments estelars i dotada d’una capacitat poc habitual d’entendre i comunicar el món dels adolescents. Una mescla esplèndida de fúria adolescent, confusió, profunditat, humor i amor. El protagonista Sam Jones és un adolescent per el qual la vida és un paradís, te setze anys i la seva passió és l'Skate. Tot es capgira quan la seva xicota queda embarassada. A partir d'aquí, vosaltres mateixos, a veure què us sembla.




La segona recomanació és "La mort a sis vint-i-cinc" de Jordi Cervera, guanyadora del premi Edebé de literatura juvenil. El sergent Joan Pons i els seus homes es trobaran amb la difícil missió de resoldre el cas de l'assassinat de la dona i el fill d'un famòs jugador de bàsquet procedent de la NBA. Un fet que sacsejarà la vida quotidiana d'una tranquil·la ciutat catalana.


Animeu-vos i prepareu-vos per una història esportiva i intrigant.




De moment res més, esperem que les recomanacions siguin del vostre agrat i fins aviat.




Bones lectures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada